Yoga tøj

Yoga tøj

Hos DILLING tilbyder vi lækkert økologisk tøj fra bæredygtig produktion: perfekt til både yoga, pilates og let gymnastik. Vi bruger udelukkende råmaterialer af højeste kvalitet og behandler dem uden brug af skadelige kemikalier eller farvestoffer på vores danske farveri.

Den økologiske merino uld som vores yoga tøj er fremstillet i føles fantastisk mod huden, da den har været gennem en 16 timers miljøvenlig behandling for at fjerne kradshår. Ikke nok med at ulden er blød, så kan den også absorbere fugt og transportere det væk fra kroppen. I kombination med merino uldens temperaturregulerende egenskaber og det kropsnære design, betyder det at vores yoga tøj kan holde dig varm, tør og fleksibel, uanset om du er til flow yoga eller meditation. De klassiske designs kan kombineres på kryds og tværs, og du er således godt klædt på til de kommende yoga lektioner.
 

Læs mere
1 af 3

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.