Undertøj af ekologisk bomuld

Der er bomuld i rigtig meget tøj i dag. Også det meste undertøj er af bomuld. Da vi bærer dette direkte på huden, er det særdeles vigtigt med en god kvalitet.

Vi har siden 1943 haft bomuldsprodukter i vores sortiment. Som følge af vores mangeårige erfaring med økologisk bomuld har vi konstant forbedret produkterne og gjort fordelene stærkere. I dag er vores bomuld af den bedst mulige kvalitet. Den langstablede økologiske bomuld er økologisk certificeret og dermed også perfekt til allergikere. Det bløde materiale og den gode forarbejdning i syningerne er yderst hudvenligt, hvilket også gør produkterne velegnede til personer med allergi.

Det bløde materiale er hygiejnisk og rent i kraft af vores enzymbehandling, og det kan således uden tøven bæres direkte på huden.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagne vaske, såfremt anvisningen følges. Produkterne kan vaskes ved enhver temperatur, men op til 60°C kan vi garantere for bevarelsen af pasform og farve - også efter adskillige vaske. Tørring i tørretumbler og strygning er heller ikke et problem for vores økologiske bomuldsprodukter. 


Vores sortiment af økologiske bomuldsprodukter spænder fra trusser til herrer, damer og børn over toppe og t-shirts til babyundertøj. Alle produkter er tidløst designet og egner sig til enhver aldersgruppe.