Undertøj af økologisk bomuld

Der er bomuld i rigtig meget tøj i dag. Også det meste undertøj er af bomuld. Da vi bærer dette direkte på huden, er det særdeles vigtigt med en god kvalitet.

Vi har siden 1943 haft bomuldsprodukter i vores sortiment. Som følge af vores mangeårige erfaring med økologisk bomuld har vi konstant forbedret produkterne og gjort fordelene stærkere. I dag er vores bomuld af den bedst mulige kvalitet. Den langstablede økologiske bomuld er økologisk certificeret og dermed også perfekt til allergikere. Det bløde materiale og den gode forarbejdning i syningerne er yderst hudvenligt, hvilket også gør produkterne velegnede til personer med hudsygdomme.

Det bløde materiale er hygiejnisk og rent i kraft af vores enzymbehandling, og det kan således uden tøven bæres direkte på huden.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagne vaske, såfremt anvisningen følges. Produkterne kan vaskes ved enhver temperatur, men op til 60°C kan vi garantere for bevarelsen af pasform og farve - også efter adskillige vaske. Tørring i tørretumbler og strygning er heller ikke et problem for vores økologiske bomuldsprodukter. 


Vores sortiment af økologiske bomuldsprodukter spænder fra trusser til herrer, damer og børn over toppe og t-shirts til babyundertøj. Alle produkter er tidløst designet og egner sig til enhver aldersgruppe.
 

Undertøj af økologisk bomuld

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.