Undertøj af merino uld

Vores produkter af økologisk merinould er udelukkende fremstillet af de bedste fibre. Den merinould, som vi anvender, stammer fra Patagonien. Det er dokumenteret, at disse fibre overgår alle andre merinofibre på kvaliteten, og de er således velegnede til bløde stykker tøj af højeste kvalitet. Denne uldtype leveres kun via udvalgte producenter og forhandlere, hvilket også er med til at sikre fibrenes kvalitet.

Merinouldprodukterne føles meget bløde og behagelige på huden. I produktionen fjernes alle kradshår gennem den miljøneutrale enzymbehandling på 16 timer, hvilket gør ulden særligt blød. I kraft af disse egenskaber er produkterne også velegnede til allergikere. 

Ved alle vores produkter holder vi naturligvis øje med fibrenes miljøvenlighed og den dertilhørende dyrebeskyttelse. Derfor har vi valgt en type uld, hvor der ikke udføres mulesing. Mulesing er en metode, hvor man fjerner en hudfold på fåret uden bedøvelse for at forhindre forekomsten af maddiker.

Fordelene ved økologisk merinould kan ret hurtigt fastlægges. Fibrene varmer kroppen på de kolde vinterdage, uden at sveden bliver på huden. På den måde reguleres kropstemperaturen naturligt. Også ved en fugtighed på op til 33% føles ulden stadig ikke fugtig. I kraft af de relativt tynde uldfibre er tøjet også behageligt i foråret og efteråret.

Ifølge anvisningen vil ulden maksimalt krympe 3%. Produkterne skal derfor maksimalt vaskes på 30° C og på uldprogram. Endvidere bør man anvende uldvaskemiddel. Tørring i tørretumbler kan ikke lade sig gøre med disse produkter. Desuden bør man ikke stryge merinould-fibrene.
 

Merino uld produkter til hele familien

 

Se alle vores merino uld produkter her

 

Hvis du ønsker at vide mere om vores enestående uldprodukter, så kan du i den nedenstående video høre Morten Dilling fortælle nærmere om, hvad der er helt unikt ved vores økologiske merino uld og måden vi bearbejder den på. 


DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.