Hvorfor DILLING økologisk undertøj?

 

 • Vi anvender altid økologiske garner, hvor det er muligt
 • Undertøjet behandles udelukkende på vores svanemærkede farveri (uden brug af skadelig kemi). Dette giver ekstraordinært rene produkter – økologiske materialer er kun en del af processen (hvilket andre producenter ofte ”glemmer”).
 • Mere end 100 års kærlighed til produktion af undertøj
 • Nr. 1 på Trustpilot (i kategorien Undertøj)
 • Du køber direkte hos producenten (dermed ingen fordyrende mellemled)

 

Hvem vi er.


For over 100 år siden (i 1916) blev Anky A/S – moderselskabet bag DILLING – grundlagt. Andreas Bertelsen solgte det uldundertøj, som hans kone Mine havde strikket. Sønnen Oswald H. Bertelsen overtog virksomheden i 1943 og udvidede sortimentet, så man nu også solgte undertrøjer og underbukser i bomuld. Det er disse rødder, som DILLING Underwear i dag bygger på.

Høj kvalitet har altid været vigtigt for os. Undertøj skal kunne holde til mange ganges vask. Man bærer det direkte på huden, og intet andet tøj kommer så tæt på kroppen. I vores øjne er det således afgørende, at det ikke blot er behageligt at have på, men at det også er miljøvenligt, hudvenligt og af højeste kvalitet. Derfor har vi i tidens løb specialiseret os indenfor en ren produktion og certificerede økologiske materialer. Resultatet er kvalitetsundertøj, som er forarbejdet med en ægte respekt for både miljø og forbruger.

DILLING ledes i dag af fjerde generation i form af Morten Dilling, og virksomheden beskæftiger 330 medarbejdere i tre lande.

 

DILLING Familienbetrieb in der 4. Generation

 

Hvad vi laver.


Vi producerer en bred kollektion af certificeret økologisk undertøj. Hvert led i produktionen af vores økologiske undertøj skal efterleve vores høje krav til en ren tekstilproduktion. Derfor købte vi i 1991 Danmarks ældste, men samtidig mest moderne, farveri. Her anvendes ingen skadelige kemikalier, og en miljøvenlig enzymbehandling sørger for ekstrabløde og holdbare produkter, som holder formen efter mange ganges vask. I år 2010 modtog DILLING det nordiske miljøcertifikat Svanemærket, idet vi overholder en lang række kriterier. Blandt andet er der strenge krav til brugen af kemikalier, og der foretages årlige uanmeldte spildevandsprøver på vores farveri. For at kunne garantere en bæredygtig fremstilling, producerer DILLING kun i EU – nærmere bestemt i Danmark, Tyskland og Litauen.

 

 

Hvad du får.

 

 • Økologisk undertøj i høj kvalitet til en fornuftig pris
  Da vi udelukkende sælger vores produkter online, har du mulighed for at købe undertøjet til yderst fornuftige priser - direkte fra producenten. Alle fordyrende mellemled er således skåret væk.
  Direkte fra producent
 • Højeste miljøcertificeringer
  De økologiske materialer vi anvender er GOTS certificerede (Global Organic Textile Standard), og produktionen er Svanemærket.
 • Ren tekstilproduktion i Europa
  Korte afstande og kontrollerede produktionsforhold giver dig sikkerhed for, at du modtager miljø- og hudvenlige produkter.
 • Ansvar fremfor tomme ord
  Økologi og renhed er for os ikke en trend, men en holdning. Vi tager ansvaret alvorligt: For miljøet, vores medarbejdere og alt, hvad vi producerer.
 • Velfungerende kundeservice
  Vi sidder klar ved telefon og mail mandag-torsdag kl. 8-16, fredag kl. 8-15. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller kommentarer.
 • Mere end 100 års erfaring med produktion af undertøj
  Moden kan ændre sig, men én ting vil altid være værdifuld: Viden om, hvordan man producerer velsiddende, hudvenligt og behageligt undertøj.
 • Undertøj til hele familien
  DILLING kan tilbyde undertøj til damer, herrer, børn og baby i både merinould og bomuld.