Undertøj af eksklusiv merino uld

Vores kollektion i eksklusiv merino uld er designet med henblik på funktionalitet og bevægelse. Disse produkter er derfor ideelle til sports- og outdoor aktiviteter.

Betegnelsen ’eksklusiv’ kommer af, at denne uld er af en særlig fin kvalitet, fremstillet af en exceptionelt tynd tråd. Ulden føles således glat og blød mod huden. Den er strikket som en single, hvilket betyder, at materialet er ganske tæt og ikke har tendens til at virke gennemsigtigt.

Produkterne i eksklusiv merino uld har en tætsiddende form, der følger kroppens bevægelser. Der er anvendt en særlig flatlock metode til syningerne, som gør, at disse ikke irriterer huden – selv ikke hvis du er iført flere lag eller f.eks. bærer på en rygsæk.

Den største fordel ved at bruge merino uld som sportstøj er dog uldens naturlige egenskaber:

     
  • Temperaturregulering: Merino uld holder dig kold når det er varmt og varm når det er koldt.
  • Svedabsorbering: Merino uld kan optage op til 33% fugt af sin egenvægt uden at føles våd.
  • Svedbeskyttelse: Merino uld binder fugten i uldens struktur og beskytter således mod svedlugt.

Vaskeanvisning: Produkterne i eksklusiv merino uld kan sagtens vaskes i vaskemaskine. Det er dog vigtigt, at dette foregår på uldprogram på 30 grader med uldvaskemiddel. Du kan se nærmere her: Sådan vasker du dit uldundertøj.

 

 

Eksklusiv merino uld til hele familien

 
 

Se alle produkter i eksklusiv merino uld her

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.