Uld. Uld? Uld!

Mange af jer spørger tit ind til hvad forskellen på vores forskellige uld kvaliteter er, da I er i tvivl om, hvilke produkter I skal kaste jer over. Vi har derfor skrevet dette oplæg, som forklarer lidt nærmere.
 

Uld. Uld? Uld!

 

Først og fremmest vil vi gerne gøre opmærksom på, at vi nu har produceret uldundertøj i snart 100 år. Grunden til, at vi har holdt ved dette materiale så længe, er, at uld har nogle helt enestående naturlige egenskaber, som vi har lært at værdsætte og gøre brug af på bedst mulig vis.
Merino uld – som er den uld vi producerer i – er udover at være et blødt, temperaturregulerede og svedabsorberende materiale også et glimrende valg for allergikere samt for de som går op i bæredygtighed.
 

Til de miljøbevidste
Til vores miljøbevidste kunder har vi et stort sortiment af undertøj i ’økologisk merino uld’. Ulden har fået en 16 timers enzymbehandling for at fjerne kradshår og føles derfor dejligt blød mod huden. Ulden kommer udelukkende fra Patagonien i Argentina, hvor der ikke bliver anvendt mulesing. Takket være streng, regelmæssig kontrol kan vi forsikre dig om at ulden er 100% økologisk og at der ikke bliver brugt skadelige kemikalier i den videre bearbejdning. Dette er særligt vigtigt for de små, som har følsom hud - men du kan også selv nyde disse produkter med god samvittighed! Strikketeknikken er rib-strik og du kan kende produkterne på det lille grønne ’ØKO’ mærke

Til de aktive
Vores sportsserie er fremstillet i ’eksklusiv merino uld’. Denne uld er af en særlig fin kvalitet, fremstillet af en exceptionelt tynd tråd. Dette gør, at den eksklusive uld er endnu blødere end vores økologiske merino uld – heraf betegnelsen eksklusiv. Ulden er strikket som en single, hvilket giver et tæt materiale. Produkterne i eksklusiv merino uld har dermed ikke tendens til at virke gennemsigtige og er perfekte til sportstøj. Du kan  bl.a. finde produkterne under ’Outdoor tøj’.

Til begyndere
Til de som har særlig sart hud og som er nervøse for at uld kradser kan det sommetider være en fordel at starte ud med en ’merino uld/silke’ blanding. Dette materiale er fremstillet i rib-strik, er lidt lettere end de andre kvaliteter og har en vidunderlig blød/glat følelse mod huden.
 

Uld. Uld? Uld!

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.