Uld til hverdag og sport: DILLINGs nye merino kollektion

I september måned blev I inviteret med bag kulisserne, hvor det blev afsløret at en ny kollektion i merino uld var undervejs: og nu er den her!

Den nye kollektion er designet med henblik på funktionalitet og kan med sit simple design bruges til hverdag såvel som til sports- og outdoor aktiviteter. Uld er måske ikke umiddelbart noget man forbinder med sportstøj, men det synes vi er en skam! Uld har nemlig nogle gode naturlige egenskaber, som gør at uldundertøj er både temperaturregulerende samt svedabsorberende – og så har uld, i modsætning til mange kunstfibre, ikke tendens til at lugte sur. Så hvis du skal ud at løbe en tur i efterårsvejret eller måske på skitur til vinter, så kan vi varmt anbefale at du prøver vores nye produkter.

 

Uld til hverdag og sport: DILLINGs nye merino kollektion
Uld til hverdag og sport: DILLINGs nye merino kollektion

 

Den nye kollektion er dog ikke forbeholdt sports aktiviteter, den kan også sagtens bruges i hverdagen. Hvis du trænger til lidt farve i det grå efterårsvejr, så kan de nye produkter i turkis sætte kulør på tilværelsen. Hvis du er til mere neutrale farver, så er der også tidsløse designs i mørk blå og sort, som kan pifte basisgarderoben op og holde dig varm på kolde dage.

Vi håber, at I vil tage godt imod de nye produkter – vi er selv ret begejstrede for dem!


Se alle nye merino uld produkter her
 
 

 

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.