UV tøj til hele familien – fri for kemikalier!

De fleste mennesker elsker solen, men det er vigtigt at beskytte sig mod dens skadelige UV-stråler. Ledende organisationer anbefaler således brugen af solbeskyttende tøj, når UV-Indekset er 3 eller mere, hvilket ofte forekommer allerede i foråret.

Solcreme er meget udbredt. Ny forskning peger dog på, at der kan findes hormonforstyrrende stoffer i cremens UV-filtre, hvilket kan påvirke fertiliteten hos begge køn. En anden mulighed er soltøj.


 

Hos DILLING har vi et bredt udvalg af UV tøj til hele familien. Eksempelvis bodyer, T-shirts og shorts til børn, men også T-shirts til voksne – perfekt til udendørs aktiviteter. Alt vores soltøj har den højeste certificering (UPF 50+), og det beskytter mod 98 % af strålerne. Der anvendes ingen kemikalier til at opnå solbeskyttelseseffekten. Den fremkommer udelukkende via den tætte strikketeknik.
  

UV tøj er vigtigt for børn


Solbeskyttelse er væsentligt for alle – men specielt for børn. De kan derfor frit bruge DILLING's soltøj til leg og badning (i både klor- og saltvand), uden at beskyttelseseffekten forringes. Dette er vigtigt, da børn er mere modtagelige overfor solen, og det er bl.a. bevist, at en kraftig solskoldning som lille øger risikoen for modermærkekræft senere i livet.

Du kan finde vores soltøj her:  uv tøj til hele familien  

Synes godt om DILLING på Facebook:

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.