Sådan vasker du dit uldundertøj

Sådan vasker du dit uldundertøj

 

Uld kan nogle gange virke svært at håndtere, men hvis du følger disse simple anvisninger, så er det faktisk slet ikke så vanskeligt.

1. Vask
Du kan både vaske dit uldundertøj i hånden samt i maskinen – følg blot disse anvisninger:

Ved håndvask: sørg for at vandet ikke er varmere end 30 grader og brug altid uldvaskemiddel. Det er desuden vigtigt, at ulden ikke kommer til at ligge i blød.

Ved maskinvask: sæt vaskemaskinen på uldprogram ved 30 grader og anvend altid uldvaskemiddel. Anvend aldrig blege- eller skyllemiddel. Lad ikke uldundertøjet ligge i maskinen efter vask.

2. Tørre
Når dit uldundertøj skal tørres er det vigtigt, at du ikke vrider det for at få vandet ud. Inden du hænger det op til tørre, kan det dog være en god ide først at trække blidt i tøjet for at undgå krymp – vær imidlertid opmærksom på syningerne, så de ikke belastes. Herefter kan uldundertøjet enten lægges over et tørrestativ eller hænges op. Det må aldrig komme i tørretumbleren.


Sådan vasker du dit uldundertøj

Sådan vasker du dit uldundertøj
Sådan vasker du dit uldundertøj

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.