Økologisk uldundertøj til børn og voksne

Merinould er et suverænt materiale til undertøj, men hvorfor er ulden så god?

Uld regulerer kropstemperaturen bedre end alle andre materialer. Det varmer og isolerer i kølige omgivelser, og samtidig absorberer det fugt, uden at det føles vådt. Derfor er det optimalt til vinter-/mellemsæsonen – for hele familien.

Baby: Uldundertøj til baby kan varmt anbefales, da den lille ofte skifter omgivelser. Måske leges der indenfor, og kort tid efter er det tid til en lur udenfor i barnevognen. Her er det vigtigt, at kroppen holdes tør for at minimere risikoen for forkølelse.

Børn: På samme måde er merinould perfekt til børnenes udendørs aktiviteter på kælkebakken eller skøjtebanen. Her varmer ulden og forhindrer en våd og klam følelse.

 

 

Dame/Herre: For den voksne kvinde/mand er ulden også et naturligt valg. Uldens unikke egenskaber kommer til sin ret ved fx skiløb og jagt, mens det også er behageligt til sofahyggen. Den holder ligeledes kroppen tør ved svingende temperaturer. Dette er en fordel, hvis man cykler til/fra arbejde og gerne vil undgå en ubehagelig høj temperatur, når man træder ind på jobbet.

Undertøjet i 100% økologisk merinould er naturligvis helt fri for kemikalier og kradshår!

 

Se alle uldprodukterne her: DILLING Uldundertøj

Følg DILLING på Facebook:

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.