Økologisk uldundertøj til børn og voksne

Merinould er et suverænt materiale til undertøj, men hvorfor er ulden så god?

Uld regulerer kropstemperaturen bedre end alle andre materialer. Det varmer og isolerer i kølige omgivelser, og samtidig absorberer det fugt, uden at det føles vådt. Derfor er det optimalt til vinter-/mellemsæsonen – for hele familien.

Baby: Uldundertøj til baby kan varmt anbefales, da den lille ofte skifter omgivelser. Måske leges der indenfor, og kort tid efter er det tid til en lur udenfor i barnevognen. Her er det vigtigt, at kroppen holdes tør for at minimere risikoen for forkølelse.

Børn: På samme måde er merinould perfekt til børnenes udendørs aktiviteter på kælkebakken eller skøjtebanen. Her varmer ulden og forhindrer en våd og klam følelse.

 

 

Dame/Herre: For den voksne kvinde/mand er ulden også et naturligt valg. Uldens unikke egenskaber kommer til sin ret ved fx skiløb og jagt, mens det også er behageligt til sofahyggen. Den holder ligeledes kroppen tør ved svingende temperaturer. Dette er en fordel, hvis man cykler til/fra arbejde og gerne vil undgå en ubehagelig høj temperatur, når man træder ind på jobbet.

Undertøjet i 100% økologisk merinould er naturligvis helt fri for kemikalier og kradshår!

 

Se alle uldprodukterne her: DILLING Uldundertøj

Følg DILLING på Facebook: