Inspiration til den perfekte efterårsweekend

Inspiration til den perfekte efterårsweekend

 

Savner du sommeren og dens mange aktiviteter? Det er der ingen grund til – vi har nemlig samlet 6 ideer til hvordan du kan nyde denne gyldne årstid vi nu befinder os i (også når vejret ikke er så gyldent).

 

 • Tag familien eller vennerne under armen og gå en tur. Pak dig godt ind i varmt tøj (f.eks. fra DILLINGs merino kollektion og medbring en termokande med din yndlings the samt rigelig proviant til turen. Nyd de mange farver – og hvis du er i dit kreative lune, så saml en stor bunke blade sammen og tag dem med hjem til idé nummer 2.
   
 • Med en stor bunke blade i efterårets mange farver er det kun fantasien der sætter grænser! Man kan f.eks. male på bladene og lave flotte tryk på enten papir, lærred eller et stykke stof – hvad end man nu ligger inde med. Og ellers er det jo også altid sjovt at klippe-klistre; man kan f.eks. lave karton skabeloner af forskellige dyremotiver og klistre bladene herpå. (Tip: man kan genbruge gaveæskerne fra DILLING og lave en adventskalender med de kreative påfund).
   
 • Dvæler du stadig ved sommerens varme minder? Så hop i dit hyggetøj, lav dig en kop varm kakao og sæt dig i lænestolen. Du har nu god tid til at sortere i dine sommerferiebilleder og sætte dem i album/scrapbog eller i den rigtige mappe på computeren. 
   
 • Vær nu helt ærlig – hvornår har du sidst taget dig tid til et museumsbesøg? Tilbring en lærerig eftermiddag indendørs i læ for efterårets vind og vejr.
   
 • Søndag eftermiddag: regn, blæst og ingen energi? Så er det den perfekte anledning til at tage forskud på julens glæder og begynde på diverse julebag. Stop først når hele dit hjem dufter af vaniljekranse og pebernødder!
   
 • Hvis du allerede nu frygter julesulen, så start dagen med en frisk løbetur. Hos os finder du det perfekte sportstøj til at holde dig varm og tør inderst inde på de kolde efterårsmorgener. Som belønning kan du evt. løbe forbi bageren på vej hjem og hente morgenmad til familien.
   

Inspiration til den perfekte efterårsweekend

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.