Huer til kræftramte børn

Vi vil gerne gøre opmærksom på et projekt, som har ramt os lige i hjertet. Projektet hedder Komfee.dk og bliver drevet af frivillige ildsjæle, primært forældre til børn der enten har eller har haft kræft. Og det er netop disse børn, som projektet ønsker at gøre en forskel for – på sin helt egen måde.

Komfee.dk tilbyder alle børn, som er i behandling på et af landets fire børnekræftafdelinger, en gratis hue efter eget valg. Og hvorfor så det?

 

Huer til kræftramte børn

 

Initiativtageren bag projektet, Helene Rosenbrandt, har selv en søn som fik konstateret leukæmi i en alder af fem år. Hans største bekymring var, at han ville tabe håret som følge af kemoterapien. Han var bange for, at folk ville stirre på ham fordi han var skaldet. Dette mente Helene, at der var råd for og fandt selv symaskinen frem for at sy ham en indbydende hue.

Én førte til flere og ideen blev efterhånden omdannet til et egentligt projekt.

Helene syer selv utallige huer og samarbejder med forskellige sponsorer for at få projektet til at løbe rundt. DILLING har doneret svanemærket, økologisk bomuld til at fore huerne med indvendigt. Det er nemlig vigtigt, at huerne føles bløde og behagelige mod den sensitive hud. Derudover er der hverken skadelige farvestoffer eller kemikalier i vores hudvenlige stof og børnenes sundhed bliver dermed ikke yderligere belastet.

Selvom Helenes søn nu er blevet rask og har fået sit hår tilbage, så går han stadig med sin hue.

Man kan købe huerne online til andre børn og dermed støtte et godt formål. Overskuddet fra salg af huer går ubeskåret til Foreningen Cancerramte Børn.

Vi hos DILLING er glade for at kunne bidrage til så vidunderligt et projekt!

 

Huer til kræftramte børn   Huer til kræftramte børn
 

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.