Glædelig jul og godt nytår!

 

Glædelig jul og godt nytår fra DILLING Underwear

  

Vi hos DILLING vil gerne sige tak for et fantastisk år. Tak for jeres tillid, jeres feedback og jeres bestillinger hos os!


I det nye år ser vi frem til at fejre vores 100 års jubilæum i selskab med jer. Vi glæder os bl.a. til at lancere en ny, forbedret onlineshop! Og så arbejder vi naturligvis på at udvikle nye, lækre produkter til jer.


Vi siger TAK for året der er gået, ønsker jer alle en glædelig jul og glæder os til at tage hul på et nyt og spændende år sammen med jer!


Venlig hilsen
Dilling Underwear

 

Glædelig jul og godt nytår!

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.