Fashion revolutionDen 24. april 2013 mistede 1134 mennesker livet i Bangladesh, da bygningen Rana Plaza styrtede sammen. Over 2500 blev såret. Dette er desværre kun ét eksempel på de sociale katastrofer, der finder sted i tekstilbranchen.

På Fashion Revolution Day siger vi: nok er nok.

Tænk på ofrene i Bangladesh og stil spørgsmål ved hvordan dit tøj produceres: hvad er den reelle pris for et par jeans eller en t-shirt? Hvem har syet de små knapper på din yndlingskjole? Hjælp således med at øge bevidstheden i samfundet – kun på den måde sker der ændringer.

Vi hos DILLING gør alt for at gøre vores produktion gennemskuelig. Vores undertøj bliver fremstillet på egne fabrikker i Europa og vi besøger regelmæssigt vores leverandører. Kun sådan kan vi sikre, at arbejdsforholdene er fair i hele værdikæden. 

Det er vores ønske at producere undertøj, som du kan iklæde både dig selv og dine børn uden at skulle bekymre dig om hverken skadelige kemikalier eller tvivlsom oprindelse. Vores undertøj skal kunne bruges med god samvittighed.

Hos DILLING er disse principper en del af en lang firma tradition. Fashion Revolution Day er dedikeret til at sikre, at dette en dag vil blive normalen og ikke undtagelsen for hele tekstil branchen.

Hjælp os med dette! Del dette indlæg og hold dig selv opdateret på dilling-underwear.dk og www.fashionrevolution.org!

#FashRev #whomademyclothes #imadeyourclothesDILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.