Et indblik i produktionen

Hos DILLING får vi fremstillet vævede elastikker til en del af vores produkter hos vores nabo, ELAS, i Herning. Den korte afstand gør det let for os at holde den gode forbindelse ved lige samt at se produktionen. Det giver os endvidere mulighed for at lave individuelle justeringer, således at jacquard elastikkerne altid opfylder vores kunders behov. DILLINGs designer, Anna, var for nylig på besøg hos ELAS hvor hun fik mange spændende indtryk.

 

 

DILLING-elastikkerne bliver fremstillet i metervis på store maskiner. Alene til vores nyeste kollektion har vi fået lavet over 5000 meter Ökotex certificeret, blå jacquard elastik – og det er vel at mærke kun én farve ud af mange! Jacquard elastik refererer til når man væver et mønster eller, i vores tilfælde, en tekst ind i elastikken.

 

Et indblik i produktionen

 

Inden vi sætter produktionen i gang overvejer vi altid nøje hvordan det endelige produkt skal se ud. Skal det være en klassisk model i sort eller skal produktet peppes op med lidt farve? Jacquard elastikker udgør en fantastisk mulighed for at tilføje detaljer og eksperimentere med klassiske designs.

 

Et indblik i produktionen

 

Der ligger meget videnskab og teknik bag det at fremstille elastikker af høj kvalitet. Elastikken på f.eks. et par tights skal jo kunne holde til hyppigt brug og stadig sidde ligeså godt, som første gang man tog dem på!  

 

Et indblik i produktionen

 

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.