Copenhagen Fashion Summit 12. maj, 2016 Responsible Innovation!

Med mere en 1200 deltagere er Copenhagen Fashion Summit det største event i verden der omhandler bæredygtig mode. Siden 2009 har Danish Fashion Institute på vegne af Nordic Fashion Association stået for at afholde dette non-profit initiativ. Konferencen finder sted hvert andet år og her deltager både kendte, eksperter samt politikere fra forskellige steder i verden.


Modeindustrien er på globalt plan en af de mest forurenende industrier der findes. Og selvom vi dagligt bliver konfronteret med mode, så er det få mennesker der er opmærksomme på, hvad der lægger bag produktionen af vores tøj. Vi tænker ikke rigtig over den pris, som en billig cardigan i virkeligheden har.
Allerede i 2014 satte konferencen derfor fokus på dette og satte gang i nogle spændende projekter, som har til formål at informere forbrugere, men også designere om sociale, etiske samt miljømæssige problemer i modeindustrien samt råd til hvordan disse kan mindskes.


Copenhagen Fashion Summit 12. maj, 2016 Responsible Innovation!


I år, den 12. maj 2016, vil både eksperter, journalister, politikere samt nøglepersoner fra modeindustrien mødes i Koncerthuset i København for at diskutere bæredygtighed i modeindustrien. Dette års emne er ’responsible innovation’ (ansvarlig innovation). Der vil her være fokus på, hvilke muligheder der er for at ændre på selve rammerne for modeindustrien og herigennem gøre den mere bæredygtig.


Konferencen vil i år blive støttet af  kendte ansigter som Kronprinsesse Mary, Elzbieta Bienkowska (EU kommissær for det Interne Marked, Industri, Iværksætteri og SMEs) og mange flere. Copenhagen Fashion Summit giver mulighed for at samle folk med vidt forskellige baggrunde, så de sammen kan finde bedre løsninger for en bæredygtig modeindustri i fremtiden.



DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.