Allergivenligt Undertøj

Vi har fået en henvendelse fra en kunde som minder os om, hvorfor det er vigtigt, at vi producerer undertøj på vores måde. Dette har gjort indtryk på os, og vi vil derfor gerne dele Ann-Lises historie med dig (hun har naturligvis givet sit samtykke).

Ann-Lise fortæller, at hun i mange år har lidt af allergi og intolerans overfor sit undertøj. Hun har bl.a. fået allergiske reaktioner af kunststof, elastik, sytråd og blonder. Når dette sker får hun mange små sår, rødmen, kløe og irritation. Disse gener kan lindres med hormoncreme, men som Ann-Lise siger: ”Det går jo ikke i længden!”

Hun har derfor længe været på udkig efter undertøj, som hun kunne bruge hver dag uden at slå ud. Hun hørte om DILLING gennem god omtale og besluttede sig for at prøve vores bomuld/elastan produkter. Ann-Lise fortæller: ”Siden jeg i foråret begyndte at bruge jeres undertøj har jeg ikke haft en eneste dag med allergisk reaktion”. Hun uddyber og siger: ”Jeg kan med jeres undertøj tåle at svede uden at få røde mærker fra syningerne i siden og omkring lår og skridt. Det var tidligere en stor udfordring for mig.”

 Allergivenligt Undertøj


Det har selvfølgelig gjort indtryk på os at høre, at vores undertøj er med til at gøre en forskel i Ann-Lises hverdag.

Grunden til at Ann-Lise kan tåle vores undertøj, når hun nu har haft så mange problemer med andet undertøj, er angiveligt på grund af vores ekstraordinære rene produktionsproces. Vi vælger nemlig hver eneste lille detalje af et produkt med stor omhu – alt fra den økologiske bomuld til hvilken sytråd der skal holde det endelige produkt sammen. Den helt store forskel må vi dog tilskrive vores farveri. Det er nemlig ofte rester af de kemikalier og farvestoffer som tekstilet bliver behandlet med, der er skyld i allergiske reaktioner. Dette er også grunden til, at bl.a. Miljøstyrelsen og Forbrugerrådet Tænk Kemi råder folk til at vaske deres nye tøj før brug. Dette er dog ikke altid nok, da det ikke er alle kemikalier der kan vaskes ud.

På DILLINGs farveri anvender vi derfor ikke nogen kemikalier eller farvestoffer, som mistænkes for at være allergifremkaldende eller på anden måde skadelig for forbrugeren eller miljøet. Endvidere fastslår uafhængige tests, at mængden af tungmetaller i vores spildevand ligger under grænseværdien for drikkevand. Det betyder, at du faktisk ikke behøver at vaske vores undertøj inden brug, men i stedet kan tage det i brug med det samme uden grund til bekymring.

Hvis du lider af allergi eller på nogen måde udviser intolerans overfor dit undertøj, så kan vi varmt anbefale dig at prøve vores økologiske produkter. Du kan kende dem på det lille grønne ”ØKO” mærke.

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.