100% økologisk uldundertøj til kvinder

Merinould er et fantastisk tøjmateriale, da det regulerer kroppens temperatur som intet andet materiale. Vores uld undertøj til dame holder dig varm og tør – ikke blot om vinteren, men det er et optimalt valg året rundt, da ulden absorberer fugt, uden at det føles vådt.

Uldens kradshår er skånsomt fjernet, hvilket gør undertøjet særligt blødt og behageligt. Desuden er produkternes pasform gennemtestet for at sikre en komfort af højeste kvalitet.

 

 

 

Hudvenligt og bæredygtigt uldundertøj

 

Uldundertøjet til kvinder fremstilles på DILLING's egne faciliteter i Danmark og EU, hvilket gør det muligt at garantere en miljøvenlig produktion. Der anvendes således ingen skadelige kemikalier, og undertøjet er i besiddelse af de mest fremtrædende miljøcertifikater som eksempelvis Svanemærket og GOTS.


Da vores produkter udelukkende sælges online, kan de købes til yderst fornuftige priser – direkte fra producenten. Merinoulden fra DILLING kan vaskes i maskinen, såfremt det gøres på maksimum 30 grader, på uldprogram og med uldvaskemiddel.

 

 

DILLING Underwear tilbyder et bredt udvalg af uld undertøj til dame. Vores sortiment omfatter toppe, trøjer, trusser, shorts og leggings – alle sammen lavet af 100% økologisk merinould.

Du kan finde alle vores uldprodukter til kvinder her: Uld undertøj til dame

Synes godt om DILLING på Facebook:

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.