DILLING Uldvaskemiddel 500 ml

Læs alle 2 bedømmelser| Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 50-50-0

Svanemærket uldvaskemiddel til hånd- og maskinvask

Nordic Ecolabel

75,00 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Parfumefri uldvaskemiddel til hånd- og maskinvask

DILLINGs flydende uldvaskemiddel er velegnet til alle vores uldprodukter: både de i økologisk merino uld, eksklusiv merino uld og merino uld/silke. Vaskemidlet er skånsomt ved uldundertøjets farve og fibre, og det hjælper således undertøjet med at holde sin oprindelige farve og form.

Uldvaskemidlet er svanemærket og kan bruges til både hånd- og maskinvask. Du skal dog huske, at tøjet ikke må lægges i blød samt at maskinvask skal foregå på uldprogram ved 30°C. Uldvaskemidlet er fremstillet uden parfume og er i den rette dosering skånsom mod både din hud og miljøet (se doseringsanvisning på flasken).

Ingredienser: 5-15% nonionic surfactant, Soap < 5% phosphonate, polycarboxylates.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.

Perfekt vaskemiddel til uld.
Flasken kan også bruge som sæbedispenser :-)Læs mere

- kamilla

Bedste uldvaskemiddel.Anbefales på de varmeste.

- Tina

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.