Herre

DILLING outdoor tøj til mænd er optimal til alle former for udendørsaktiviteter. Produkterne i eksklusiv merino uld er både svedabsorberende samt temperaturregulerende. Dette betyder, at de kan hjælpe med at holde dig tør og varm, uanset om du befinder dig på mountainbiken om sommeren, i skoven om efteråret eller på pisten om vinteren. Endvidere beskytter merino ulden mod svedlugt, hvilket gør, at tøjet ikke har tendens til at lugte sur, som nogle kunststoffer gør. Hvis du opholder dig meget i solen kan vi dog anbefale en UV-beskyttende t-shirt, da denne giver en bedre beskyttelse mod solens skadelige stråler.

Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.