Langærmet nattrøje til mænd i bomuld gråmelange

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9984-212-619

Blød og behagelig nattrøje til mænd i 100% økologisk bomuld.
100% økologisk bomuld

Nordic Ecolabel

299,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Løstsiddende nattrøje til mænd i økologisk bomuld

Langærmet nattrøje med brystlomme til mænd. Trøjen har en løstsiddende pasform med plads til god bevægelighed hele dagen og natten med. Trøjen er ligeledes passende til afslappede situationer i hjemmet, hvor man ønsker at føle sig afslappet og godt tilpas.

Farve: Gråmelange

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk bomuld

Størrelser: S/4, M/5, L/6, XL/7, XXL/8

Lag: Nattøj

Unikt ved dette produkt: Trøjen er fremstillet i et særdeles blødt materiale og vil derfor føles behagelig mod huden uden at kradse eller irritere. DILLINGs økologiske bomuldsprodukter er fremstillet på eget Svanemærket miljøfarveri i Danmark, uden brug af skadelige farvestoffer eller kemikalier. Du kan derfor bruge nattrøjen med god samvittighed, når du lægger dig til at sove.

Velegnet til: Nattøj. Den gode søvn hænger oftest sammen med det rette tøjvalg, og med denne trøje vil du være helt sikker på at opnå netop dette. Trøjens løstsiddende pasform sikrer dig både høj bevægelighed og komfort gennem hele dagen og natten, og du vil opleve, at den frie bevægelighed bidrager til den gode nattesøvn. Du kan med fordel kombinere nattrøjen med DILLINGs matchende natbukser af samme gode kvalitet.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS uld og bomuld er af højeste kvalitet og økologisk, når vi køber det fra vores leverandører.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har de skrappeste krav til farveri og kemikalier.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

Vi bruger ingen skadelige kemikalier eller tungmetaller til farvningen af vores produkter.

Uafhængige tests af vores spildevand fra vores Svanemærket farveri, viser at mængden af tungmetaller i vores spildevand ligger under grænseværdien for drikkevand.

 

Pleje og vaskeanvisning for bomuld:

DILLING anbefaler altid, at du følger den vaskeanvisning, der er beskrevet i produktets vaskelabel.

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

Økologisk bomuldsundertøj

Vores økologiske bomuldsundertøj er fremstillet af GOTS certificeret bomuld og behandlet på vores svanemærkede farveri her i Danmark. Vi har haft bomuldsprodukter i vores sortiment siden 1943, og der ligger således mange års erfaring og finjustering bag produkterne, som vi sælger i dag.

Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.
Læs mere... Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.

 

Måleskema


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT


Størrelse Længde (skulder til bund)
(CM)
Armlængde fra skulder
(CM)
Armlængde under arm
(CM)
S/4 76 70 54
M/5 79 70 54
L/6 80 70 54
XL/7 82 72 55
XXL/8 85 74 55

Vi måler ikke produktets omkreds, da materialet er fleksibelt og tilpasser sig kroppens former. Mål af omkreds taget på et produkt liggende på en flad overflade kan derfor være misvisende. Du kan i stedet se størrelser baseret på kropsmål herunder.INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT

 

HERRE MÅLESKEMA

Størrelse Brystmål
(cm)
Taljeomfang
(cm)
Hofteomfang
(cm)
S/4 91-96 75-80 92-97
M/5 96-102 80-86 97-103
L/6 102-107 86-96 103-108
XL/7 107-114 96-108 108-115
XXL/8 114-120 108-120 115-121


HERRE MÅLESKEMA

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK