Halsedisse til mænd i økologisk eksklusiv merino uld sort

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9927-197-999

Halsedisse i fleksibelt økologisk merino uld.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

149,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Uldhalsedisse til outdoor og sport

En uldhalsedisse fra DILLING er en god accessoires til aktivt brug i de kolde måneder, uanset om det er til løbeturen, ski, mountainbike eller en gåtur i skoven. Den er kan bruges både som halsrør, hue eller pandebånd, og man kan hurtigt og nemt skifte mellem disse funktioner. Vores eksklusive merino uld, er fra en exceptionel tynd tråd, og vil derfor føles dejlig blød mod huden.

Farve: Sort

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Halsedisse

Unikt ved dette produkt: Denne halsedisse fra DILLING er lavet i vores økologiske eksklusive uld, som er af exceptionelle tynde og fine uldtråde. Det betyder at du får et meget blødt produkt, til brug direkte mod huden, som ikke vil kradse selvom du bliver varm og svedig.

Velegnet til: En uldhalsedisse fra DILLING går man aldrig forkert i byen med. Den er lavet i vores eksklusive uld, og vil derfor ikke kradse. Den kan bruges som halsrør og isolere mod både varme og kulde, men den kan også hurtigt laves om til en hue eller et pandebånd.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedSkriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK