Halsedisse til mænd i økologisk eksklusiv merino uld brændt orange

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9927-197-712

Uldhalsedisse i 100% økologisk merino uld.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

149,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Multifunktionel halsedisse i blødt og kradsfrit merino uld

Halsedissen i økologisk eksklusiv uld har et multifunktionelt design, som gør at den kan bruges på mange måder. Den kan bruges som halsrør, pandebånd eller hue. Samtidig med dens funktionelle design, er den også nem at have med og pakke ned, da den ikke fylder meget og er meget let.

Farve: Brændt orange

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Halsedisse

Unikt ved dette produkt: Uldhalsedissen fra DILLING er et ’must have’ i de kolde tider, da ulden vil isolere både mod kulde og varme. Det betyder at den vil holde dig varm når du løber en tur i skoven, men den vil også hjælpe dig af med varmen når du begynder at svede. Ulden er samtidig også fugtabsorberende, og halsedissen vil derfor ikke komme til at føles våd og klam.

Velegnet til: Halsedissen fra DILLING er multifunktionel, og passer ind i en hver garderobe. Den kan bruges i dagligdagen, til og fra arbejde, eller hjælpe dig med at holde varmen på en skitur.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedSkriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK