Halsedisse til mænd i bred uldrib mørk gråmelange

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9917-196-849

Halsedisse som varmer og beskytter.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

199,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Halsedisse med optimal isoleringsevne og åndbarhed

Halsedissen som vil beskytte dig i al slags vejr og vind. Den varme front og justerbare højde beskytter dig mod kulde og blæst og holder halsen varm. Halsedissen er designet med en længere frontdel for ekstra beskyttende dækning, og holder således din hals varm og behagelig under udendørsaktiviteter i koldt vejr. Halsedissen er fremstillet i stærkt åndbart materiale som helt naturligt holder fugten ude og sørger for at du forbliver tør på indersiden dagen lang.

Farve: Mørk gråmelange

Materialevægt: 205 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: S (S-M) L (L-XXL)

Lag: Halsedisse

Unikt ved dette produkt: Halsedissen er skånsomt fremstillet og enzymbehandlet på DILLINGs eget Svanemærkede tekstilfarveri her i Danmark. Her kan vi garantere for en miljørigtig behandling som foregår uden brug af skadelige kemikalier, tungmetaller eller farvestoffer. Halsedissen er derfor et både hud- og miljøvenligt produkt, som kan bæres inderst mod huden med god og ren samvittighed - også hvis du skulle døje med allergiproblemer eller har tendens til sensitiv hud.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Halsedissen er især veloplagt til brug i efteråret og vintertiden hvor kulden kan være ekstra hård mod kroppens udsatte områder - anvend eksempelvis halsedissen på din daglige cykeltur, gåtur eller på skiferien som et ekstra beskyttende lag omkring halsen. Uldens naturlige egenskaber sørger helt automatisk for, du forbliver tør og varm uanset dit aktivitetsniveau. Halsedissen er grundet sin beskedne størrelse også nem at have med på tur enten i rejsetasken eller blot i lommen.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.
 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

økologisk merino uld

Vores økologiske merino uld er til dig, der gerne vil have den reneste og mest miljøvenlige uldkvalitet. Du kan kende disse produkter på det lille ’ØKO’ mærke øverst i højre hjørne på produktbillederne. Ulden er behandlet og farvet på vores svanemærkede farveri i Danmark. Her har den fået en 16 timers miljøvenlig enzymbehandling, hvor kradshår skånsomt er fjernet. Det gør ulden dejligt blød. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.