Elefanthue til mænd - økologisk eksklusiv merino uld sort

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9927-193-999

Blød og kradsfri elefanthue til outdoor og sport.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

159,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Elefanthue i letvægtsuld til de kolde dage

Med den multifunktionelle elefanthue fra DILLING, kan du holde kulde og vind ude, selv når du er på skiferie ved de østrigske alper. Merino ulden vil hjælpe dig med at holde varmen, og absorbere fugt. Balaclavaen kan bruges på mange måder, den er nemlig designet så man kan dele den i to. Så den derved enten kun varmer pande og øre, eller kun næse og mund.

Farve: Sort

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Elefanthue

Unikt ved dette produkt: Uld elefanthuen fra DILLING er lavet af økologisk, og mulesing-fri merino uld. Ulden er temperaturregulerende og fugtabsorberende.

Velegnet til: Uld elefanthuen fra DILLING er optimal til de kolde og blæsende dage, hvor du har brug for mere varme og afskærmning mod vind og vejr. Den er multifunktionel og sættes på mange forskellige måder.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedMåleskema

#N/A

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK