3-Pak tights i bomuld med gylp grøn

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 3400-888-929

Velsiddende boxershorts i økologisk bomuld.
95% økologisk bomuld, 5% elastan

Nordic Ecolabel

249,99 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Slidstærke bomulds boxershorts i 3-pak

Denne 3-pak med herre tights kommer med 2 par i sort og 1 par i mørkegrøn. De er lavet med en god fleksibilitet og pasform, takket være elastanen. Den økologiske bomuld, som er farvet på vores eget svanemærkede farveri, sørger for at de er bløde og behagelige at have på, samt holdbare. Boxershortsene kommer i en pæn og praktisk stofpose, også lavet af bomuld, som evt. kan bruges til opbevaring efterfølgende.

Farve: Sort og Mørkegrøn

Materialevægt: 195 gr/m2

Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan

Størrelser: S/4, M/5, L/6, XL/7, XXL/8

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Den økologiske bomuld, til disse herre boxershorts er af kbA kvalitet, og der er hverken brugt kunstgødning eller pesticider til dyrkningen. Derudover er boxershortsene farvet på vores eget svanemærkede farveri, hvor der ikke er brugt skadelige kemikalier. Du får derfor et særdeles hud- og miljøvenligt produkt.

Velegnet til: Herre tightsene er gode til hverdagsbrug, da de er særdeles slidstærke og holdbare. De kan vaskes hyppigt, uden at miste formen og fleksibiliteten. Den økologiske og hudvenlige tilgang til dette produkt gør dem også velegnede til brug helt tæt på huden.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for bomuld:

Produkterne i bomuld kan vaskes ved enhver temperatur, men op til 60°C kan vi garantere for bevarelsen af pasform og farve - også efter adskillige vaske.

Tørring i tørretumbler og strygning er heller ikke et problem for vores bomuldsprodukter.

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

Økologisk bomuldsundertøj

Vores økologiske bomuldsundertøj er fremstillet af GOTS certificeret bomuld og behandlet på vores svanemærkede farveri her i Danmark. Vi har haft bomuldsprodukter i vores sortiment siden 1943, og der ligger således mange års erfaring og finjustering bag produkterne, som vi sælger i dag.

Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.
Læs mere... Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.

 

Måleskema

 

HERRE MÅLESKEMA

Størrelse Brystmål
(cm)
Taljeomfang
(cm)
Hofteomfang
(cm)
S/4 91-96 75-80 92-97
M/5 96-102 80-86 97-103
L/6 102-107 86-96 103-108
XL/7 107-114 96-108 108-115
XXL/8 114-120 108-120 115-121


HERRE MÅLESKEMA

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.