Store DILLING dame undertrøje i bomuld sort

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 7548-811-999

Velsiddende dame undertrøje med blonde motiv str. 48-54
100% økologisk bomuld

Nordic Ecolabel

129,99 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Store DILLING plus size dame undertrøje med blonde motiv

Denne dame undertrøje er særdeles velsiddende og behagelig at have på. Den er fremstillet i økologisk bomuld af højeste kvalitet, hvilket gør at den føles dejligt blød mod huden. Undertrøjen har desuden en god holdbarhed og bevarer både farve samt den gode pasform efter vask. Halsudskæringen er dekoreret med et feminint blonde motiv.

Farve: Sort

Materialevægt: 195 gr/m2

Materiale: 100% økologisk bomuld

Størrelser: 48, 50, 52, 54

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Denne bomuldsundertrøje til kvinder er en del af vores Store DILLING serie, som er tøj til store kvinder. Den er fremstillet uden brug af skadelige farvestoffer eller kemikalier og er således også velegnet til kvinder med følsom hud og allergi.

Velegnet til: Hverdagsluksus. Denne dame undertrøje er med sit simple design, gode pasform samt lækre materiale et must-have til basisgarderoben! For optimal komfort kan bomuldsundertrøjen kombineres med et par af de matchende trusser fra samme serie.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for bomuld:

Produkterne i bomuld kan vaskes ved enhver temperatur, men op til 60°C kan vi garantere for bevarelsen af pasform og farve - også efter adskillige vaske.

Tørring i tørretumbler og strygning er heller ikke et problem for vores bomuldsprodukter.

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

Økologisk bomuldsundertøj

Vores økologiske bomuldsundertøj er fremstillet af GOTS certificeret bomuld og behandlet på vores svanemærkede farveri her i Danmark. Vi har haft bomuldsprodukter i vores sortiment siden 1943, og der ligger således mange års erfaring og finjustering bag produkterne, som vi sælger i dag.

Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.
Læs mere... Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.

 

Måleskema


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT


Størrelse Længde skulder til bund
(CM)
48 78
50 80
52 82
54 84

Vi måler ikke produktets omkreds, da materialet er fleksibelt og tilpasser sig kroppens former. Mål af omkreds taget på et produkt liggende på en flad overflade kan derfor være misvisende. Du kan i stedet se størrelser baseret på kropsmål herunder.INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT

 

DAME MÅLESKEMA

Størrelse Brystmål
(cm)
Hofteomfang
(cm)
48 108-113 112-117
50 114-119 118-123
52 120-125 124-129
54 126-131 130-135


DAME MÅLESKEMA

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.