Halsedisse til kvinder i økologisk merino uld rouge

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 7536-196-791

Halsedisse i åndbart materiale.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

199,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Halsedisse som vil beskytte og isolere mod vejr og vind

Halsedissen er fremstillet i tyndt materiale som vil føles blød og komfortabelt imod huden og som samtidig giver god plads til en jakke, et tørklæde mm. udover. Halsedissen kan være helt uundværlig i de koldere vintermåneder - især hvis du går, løber eller generelt opholder dig meget udenfor. Halsedissen vil sidde tæt omkring halsen og er designet med en længere frontdel så du får ekstra dækning og beskyttelse omkring halsen, og holder således din hals varm og behagelig. Halsedissens åndbare materialer tillader sveden at passere ud og holder således fugten ude. Halsedissen kan justeres i halshøjde altafhængig af behov.

Farve: Rouge

Materialevægt: 205 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: S (36-40), L (42-46)

Lag: Halsedisse

Unikt ved dette produkt: Halsedissen er farvet og behandlet i Danmark på DILLINGs eget Svanemærkede miljøfarveri. Her anvendes hverken skadelige kemikalier, farvestoffer eller tungemetaller undervejs i produktionen. Den nænsommme behandling resulterer i et fuldstændig rent og ikke mindst hud- og miljøvenligt produkt som du kan bruge tæt mod huden uden dårlig samvittighed. Halsedissen kan også anvendes trods allergi eller særlig sensitiv hud.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Halsedissen er oplagt til brug ved fysiske udendørsaktiviteter, på cykelturen til og fra arbejde og generelt særlig anvendelig i årets koldere måneder hvor der er brug for ekstra varme og beskyttelse omkring halsen. Halsedissen er let at pakke og have med på turen grundet sin spinkle størrelse. Halsedissen kan eventuelt også anvendes under en striktrøje eller en almindelig trøje som et alternativ til det traditionelle halstørklæde hvis der ønskes ekstra varme omkring halsen. Selvom aktivitetsniveauet skulle falde eller stige, vil ulden garantere for en tilpasset og behagelig temperatur omkring halsen.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.


 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

økologisk merino uld

Vores økologiske merino uld er til dig, der gerne vil have den reneste og mest miljøvenlige uldkvalitet. Du kan kende disse produkter på det lille ’ØKO’ mærke øverst i højre hjørne på produktbillederne. Ulden er behandlet og farvet på vores svanemærkede farveri i Danmark. Her har den fået en 16 timers miljøvenlig enzymbehandling, hvor kradshår skånsomt er fjernet. Det gør ulden dejligt blød. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK