Halsedisse til dame i økologisk eksklusiv merino uld sort

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9926-197-999

Klassisk halsedisse til dame.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

149,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Halsedisse af blød og varm merino uld

Halsedissen er et must-have i din basisgaderobe! En åndbar og fleksibel halsedisse er en næsten uundværlig beklædningsgenstand henover årets koldere måneder. Vores økologiske halsedisse er med sit multifunktionelle design anvendelig som både halsrør, pandebånd eller hue og kan således tilpasses efter behov. Halsedissen er dejlig nem at have i rygsækken eller tasken grundet det tynde og fleksible materiale.

Farve: Sort

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Ulden vil både isolere mod varme og kulde, og er af helt samme årsag et meget populært og attraktivt materiale. Opholder du dig ofte udendørs, er uld guld for dig. Ulden vil nemlig transportere fugt og sved væk fra kroppen, så kroppen bedre kan ånde, men uden at føles klam og fugtig. Ulden er derfor særdeles anvendelig, hvis du skiftevis er aktiv og dermed i bevægelse og efterfølgende står stille men samtidig gerne vil undgå at blive kold.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Halsedissen er din ven i det kolde vejr og et uundværligt stykke tilbehør til vinterens aktiviteter. Brug den på din daglige cykel- eller løbetur, på skiferien, ved udendørsarbejde eller noget helt andet. Halsedissen kan uden tvivl også bruges ved forår og efterår hvor den milde blæst og kulde også kan trænge sig på.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedSkriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK