Halsedisse til dame i økologisk eksklusiv merino uld lavendel grå

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9926-197-723

Åndbar halsedisse til dame.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

149,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Brugbar halsedisse til årets kolde måneder

Halsedissen er den helt perfekte beskyttelse mod den bidende vinterkulde og holder således hals og hoved varm og tør under brug. Halsedissen kan også bruges som et pandebånd, en hue eller et halsrør alt efter behov. Det tynde og åndbare materiale kan foldes og passer således i enhver rygsæk eller lomme.

Farve: Lavendel Grå

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Ulden har mange brugbare egenskaber som egner sig godt til skiftende vejr og temperatur. Ulden bliver nemlig ikke fugtig, den er naturligt lugt- og bakteriehæmmende (selvrensende), den varmer betydeligt bedre end kunststoffer og bomuld og sidst men ikke mindst, regulerer ulden din kropstemperatur helt automatisk. Disse egenskaber gør tilsammen, at du vil opleve en konstant og tilpasset kropsfornemmelse dagen lang uanset skiftende aktivitetsniveau.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Halsedissen er et uundværligt tilbehør til diverse aktiviteter i kulden. Halsedissen har mange forskellige anvendelsesmuligheder og skal ikke nødvendigvis kun anvendes på skiferien eller ved minusgrader. Du kan med fordel bruge den på din daglige cykel- eller løbetur til at holde hoved og hals varm.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedSkriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK