Halsedisse til dame i økologisk eksklusiv merino uld brændt orange

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9926-197-712

Alsidig halsedisse til dame.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

149,99 DKK
Inkl. Moms

Få eksemplarer på lager - bestil hurtigt!

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Halsedisse som beskytter og varmer

Halsedissen fra DILLING er en sand følgesvend ved årets kolde måneder. Den er hurtigtørrende og praktisk. Halsedissens multifunktionelle og fleksible design gør, at den anvendes som både pandebånd, halsrør og hue alt efter behov. Den er nem at have i tasken eller lommen grundet det tynde materiale hvilket gør den til et uundværligt tilbehør til diverse udendørsaktivitet året rundt.

Farve: Brændt Orange

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Ulden er født med nogle helt unikke egenskaber som er gode i situationer hvor vejr, vind og temperatur kan skifte. Her vil ulden nemlig tilpasse sig og regulere efter kroppens naturlige temperatur. Dette vil sige, at du nærmest aldrig vil føle ubehag i den økologiske merino uld. Du vil tværtimod føle dig tilpas, veltempereret, varm og tør uanset dit aktivitetsniveau.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Halsedissen kan anvendes ved alle former for udendørsaktiviteter, og er nærmest uundværlig i det kolde vejr. Den kan med fordel bruges på dine daglige løbe- eller cykelture, på skiferien og i andre sammenhænge hvor der kan være brug for varme og beskyttelse omkring hals og hoved. Halsedissen er generelt god ude i naturen hvor vejr og vind kan skifte.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedSkriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK