Elefanthue til dame - eksklusiv merino uld sort

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9926-193-999

Varm og isolerende elefanthue.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

159,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Den perfekte hovedbeklædning til de fleste årstider

Vores økologiske elefanthue i merino uld er den helt perfekte hovedbeklædning til de fleste årstider. Elefanthuen vil dække og varme godt omkring både ører, nakke, hals og hoved. Den sidder tæt men behageligt og uden at kradse eller irritere mod huden. Den vil således ikke glide ned foran øjnene løbet af dagen. For ekstra varme, kan det være en fordel, at tage en tykkere hue udenover som ekstra beskyttelse og varme omkring hovedet. Elefanthuen har DILLINGs velkendte ”D” placeret nederst ved huens venstre side.

Farve: Sort

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Den bløde og økologiske merino uld vil helt automatisk sørge for, at du bibeholder en tilpas og konstant kropstemperatur dagen lang. Ulden har den helt unikke evne til, at tilpasse sig og temperaturregulere efter både vejret og kroppen. Det betyder, at du vil undgå, at fryse eller overophede når du er aktiv eller stillesiddende i løbet af dagen. Den vil ligeledes mindske lugten af sved grundet de antibakterielle egenskaber fra naturens side.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Elefanthuen er helt perfekt til gå- eller cykelture, når der blæser en kold vintervind udenfor og der kan være brug for varme og beskyttelse til hovedet. Den kan med fordel anvendes under en skihjelm, cykelhjelm eller andre typer af hjelme grundet det tynde materiale. Elefanthuen kan i øvrigt også anvendes ved efterår og forår hvor den ligeledes vil beskytte mod blæst og den milde kulde.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivelse

Denne uldkvalitet er også kendt som vores eksklusive merinould eller activewear, fordi strikketeknikken og designdetaljerne gør disse produkter særligt velegnet til sport og outdoor.

Vores single-uld produkter er kendetegnet af en glat, tæt overflade. Sammenlignet med vores 1x1 rib, der også har en glat og jævn overflade, har vores single-uld produkter en mere kompakt struktur. Denne strikketeknik betyder, at vores single-uld produkter holder formen rigtig godt i brug og efter vask. Garnet, der bruges til vores single-uld produkter, er særligt fint (18.5 My). Du får dermed et usædvanligt let og meget fint produkt, der føles dejligt blødt mod huden.

Alle vores single-uld produkter har fået en Naturetexx® Plasma behandling – en miljøvenlig stødbehandling, der ved brug af elektricitet og luft blødgør uldfibrene, så du får et slidstærkt og utroligt blødt produkt.


100% økologisk merinould
Farvet i Danmark
Naturetexx® Plasma behandlet
Glat overflade
Særligt velegnet til sport og outdoor
18.5 My (mikrometer),
Nm 72/2

Måleskema

 

DAME MÅLESKEMA

Størrelse Brystmål
(cm)
Taljeomfang
(cm)
Hofteomfang
(cm)
XS/36 82-83 63-65 89-92
S/38 84-91 66-72 93-96
M/40 92-95 73-76 97-100
L/42 96-99 77-80 101-104
XL/44 100-103 81-84 105-109
XXL/46 104-109 85-91 110-114


DAME MÅLESKEMA

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK