Elefanthue til dame - eksklusiv merino uld mørk blå

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 9926-193-196

Velsiddende elefanthue til dame.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

159,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Elefanthue som beskytter hele ansigtet mod vind og vejr

Elefanthuen er den perfekte hovedbeklædning til de fleste årstider. Elefanthuen dækker både hals, nakke og ører og næse, og vil ikke glide ned foran øjnene under brug. Elefanthuen er tynd nok til at passe under en cykelhjelm eller andre typer af hjelme, endda også med en ekstra hue udenpå som en ekstra varmekilde omkring hovedet. Elefanthuen har DILLINGs velkendte ”D” placeret nederst ved huens venstre side.

Farve: Mørk blå

Materialevægt: 190 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Ulden egner sig ikke kun til de koldere måneder på året. Om sommeren er uld mindst lige så brugbart grundet dens unikke evne til at temperaturregulere. Dette betyder, at du uanset dit aktivitetsniveau vil opleve en konstant og behagelige kropstemperatur. Ulden har nemlig en kølende virkning i varmt vejr, og en isolerende og beskyttende virkning i køligt vejr. Du vil således altid føle dig varm, tør og tilpas i vores økologiske uld.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Hold dig ekstra godt varm med en elefanthue når du er ude at cykle, vandre, står på ski eller noget helt andet. Vores bløde og økologiske elefanthuer er særdeles velegnet til brug under cykelhjelmen, motorcykelhjelmen eller skihjelmen når kulden trænger sig på. I denne elefanthuen kommer du ikke til at fryse om hovedet.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed Cutted Dyed Sewed
Wool

Spinned

Designed

Dyed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivelse

Denne uldkvalitet er også kendt som vores eksklusive merinould eller activewear, fordi strikketeknikken og designdetaljerne gør disse produkter særligt velegnet til sport og outdoor.

Vores single-uld produkter er kendetegnet af en glat, tæt overflade. Sammenlignet med vores 1x1 rib, der også har en glat og jævn overflade, har vores single-uld produkter en mere kompakt struktur. Denne strikketeknik betyder, at vores single-uld produkter holder formen rigtig godt i brug og efter vask. Garnet, der bruges til vores single-uld produkter, er særligt fint (18.5 My). Du får dermed et usædvanligt let og meget fint produkt, der føles dejligt blødt mod huden.

Alle vores single-uld produkter har fået en Naturetexx® Plasma behandling – en miljøvenlig stødbehandling, der ved brug af elektricitet og luft blødgør uldfibrene, så du får et slidstærkt og utroligt blødt produkt.


100% økologisk merinould
Farvet i Danmark
Naturetexx® Plasma behandlet
Glat overflade
Særligt velegnet til sport og outdoor
18.5 My (mikrometer),
Nm 72/2

Måleskema

 

DAME MÅLESKEMA

Størrelse Brystmål
(cm)
Taljeomfang
(cm)
Hofteomfang
(cm)
XS/36 82-83 63-65 89-92
S/38 84-91 66-72 93-96
M/40 92-95 73-76 97-100
L/42 96-99 77-80 101-104
XL/44 100-103 81-84 105-109
XXL/46 104-109 85-91 110-114


DAME MÅLESKEMA

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK