Damestrømper - økologisk merino uld sort

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 1500-200-999

Bløde uldstrømper til hverdag og sport.
80% økologisk merino uld, 17% polyamid, 3% elastan

Wool Socks

59,99 DKK 79,99 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Bløde uldstrømper med god pasform

Disse damestrømper er fremstillet i en blanding af økologisk merino uld, polyamid og elastan. Denne sammensætning sikrer en slidstærk kvalitet. Strømper i merino uld er optimale til både hverdag og sport. Merino ulden absorberer fugt, har en god åndbarhed, og så beskytter den endda mod svedlugt. Strømpeskaftet er medium i længden og har en elastisk kant øverst. På indersiden af denne står størrelsen skrevet. På ydersiden af strømpeskaftet samt under foden er der et DILLING logo. Endvidere er der under foden skrevet, at det er en merino strømpe, så den ikke bliver forvekslet med bomuldsstrømperne i vasketøjskurven.

Farve: Sort

Materialevægt: 285 gr/m2

Materiale: 80% økologisk merino uld, 17% polyamid, 3% elastan

Størrelser: 37/39, 40/42

Lag: Strømper

Unikt ved dette produkt: Disse uldstrømper til kvinder har fået en miljøvenlig behandling kaldet Naturetexx Plasma. Den gør, at strømperne ikke krymper og ikke har tendens til pilling, blot vaskeanvisningen følges. Der er ikke anvendt Superwash eller skadelige kemikalier i produktionen.

Velegnet til: Hverdag og sport. Merino uld er optimal til strømper, da ulden både absorberer fugt, har en god åndbarhed og beskytter mod svedlugt.

Produktet er certificeret efter:

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra Dilling kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.


 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse

 

Merinowolle

  • Merino uld: Uld i højeste kvalitet, blød og uden kradshår!
  • Uldens kradshår bliver fjernet under en 16 timer lang miljøneutral enzymbehandling på Dillings danske farveri i Bredsten.
  • Derudover er Dillings uld ekstremt fin og blød. Fibrens tykkelse er blot 18,5 µ (18,5 / 1.000.000 µ 1 mm).
  • Grundet sin naturlige kvalitet overgår merino ulden andre uldfibre. Den er velegnet til de blødeste strikvarer og mest eksklusive beklædningsgenstande.
  • Merino ulden og WOOLMARK certifikatet bliver kun tildelt de designere, producenter og forhandlere, som deler lidenskaben for at arbejde med den eksklusive vare. Udvælgelsen af disse samarbejdspartnere sikrer også fibrenes kvalitet.

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.