Bomuldsundertøj

DILLING bomuldsundertøj er exceptionelt blødt og hudvenligt. Det er fremstillet i bomuld af højeste kvalitet og bearbejdet skånsomt på vores danske farveri. Her har det fået en miljøvenlig enzymbehandling, som sikrer at bomuldsundertøjet holder både form og farve samt at der ikke opstår pilling. Alt vores bomuldsundertøj er fri for skadelige farvestoffer og kemikalier, og kan derfor bæres direkte mod huden – også af folk med særlig følsom hud eller allergi.
 
Størstedelen af disse produkter er økologiske: du kan kende dem på det lille grønne ’ØKO’ mærke.
 
Pleje- og vaskeanvisning til DILLING bomuldsundertøj
: Vi kan garantere, at produkterne bevarer både farve samt den gode pasform ved maskinvask op til 60°C. Bomuldsundertøjet kan også sagtens holde til tørring i tørretumbler samt en tur under strygejernet i ny og næ.

Læs mere
1 af 3

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.