Solhat til børn med UV-beskyttelse UPF 50+ blå

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 8245-194-174

Solhat til børn velegnet til leg både på land og i vand.
78% polyamid, 22% elastan

Sun protection

129,99 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Solhat til børn med UV-beskyttelse UPF 50+ blå

Denne solhat til børn er yderst behagelig at have på, og så kan den holde til det meste - f.eks. solcreme, klorvand og saltvand. Den tætte strikketeknik gør, at solhatten beskytter mod hele 98% af de skadelige UV-stråler. DILLINGs UV-beskyttelsestøj har den højeste certificering UPF 50+ (Ultraviolet Protection Factor 50+) efter den australske/new zealandske standard 4399. Trykket af en bølge forrest på hatten virker som en refleks, så dit barn altid er nemt at få øje på.

Farve: Blå

Materialevægt: 200 gr/m2

Materiale: 78% polyamid, 22% elastan

Størrelser: 48, 50, 52

Lag: Solbeskyttende

Unikt ved dette produkt: Denne solhat er fremstillet i en blanding af ECONYL® (polyamid) og LYCRA xtra life® (elastan). Dette gør produktet både behageligt, holdbart og ikke mindst bæredygtigt. ECONYL® er fremstillet af 100% regenereret polyamid, som bl.a. stammer fra gamle fiskenet, der bliver fjernet fra havene. Med DILLINGs UV-tøj er du således med til at tømme havene for plastik - et stykke tøj af gangen. Du kan læse mere her.

Velegnet til: UV solhatten er velegnet til leg både på land og i vand. Den er behagelig at have på, tørrer hurtigt og kan holde til både solcreme, klorvand og saltvand uden forringelse af UV-beskyttelsen.

Produktet er certificeret efter:

 

Pleje og vaskeanvisning for UV-tøj:

Dit UV-tøj fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen på 40 grader og derefter hænges til tørre. Det må ikke tørretumbles eller stryges.

Kvalitetsbeskrivelse

 

Solbeskyttende tøj fra DILLING

  • Da de fine polyesterfibre er strikket meget tæt, beskytter Dillings Sun-Protection tøj mod 98% af de skadelige solstråler (UV stråler).
  • Disse egenskaber opnås kun ved hjælp af den specielle strikketeknik. Der bliver ikke anvendt kemikalier til beskyttelsesformålet.
  • Dilling Sun-Protection beskytter mod solen og kan anvendes i både salt- og klorvand, uden at beskyttelseseffekten forringes.
  • Derudover har dette tøj opnået den højeste certificering efter den australske/new zealandske standard AS/NZS 4399: Ultraviolet Protection Factor 50+ eller bare UPF 50+.

Måleskema


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT


Størrelse Alder Omkreds
(CM)
48 9-18 Måneder 48-50
50 2-3 År 50-52
52 3-8 År 52-54

INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.