Pige leggings

Leggings til udeliv, leg og søvn: DILLINGs leggings til piger kan kort sagt det hele. De er særligt praktiske i overgangs- samt vintersæsonen, da de sikrer en behagelig kropstemperatur samt en smidig pasform med plads til bevægelse. Vores pige leggings fås i farverne lilla, grå, natur og rosa, og de er ideelle til at have på under overtrækstøjet på legepladsen eller skituren. De kan dog også sagtens bruges i sig selv, under en nederdel eller som nattøj sammen med en af vores lækre uldtrøjer eller uldundertrøjer. Hvis du har et meget aktivt barn, kan vi særligt anbefale vores leggings i økologisk merino uld, da disse er både svedtransporterende samt temperaturregulerende og dermed beskytter mod forkølelse, når der veksles mellem leg og pause. Kradshår behøver du ikke at tænke på, for dem har vi skånsomt fjernet i produktionsprocessen. DILLINGs pige leggings er derfor behagelige at have på – og så har de naturligvis Svanemærket.
Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.