Pigeundertøj

Når kun det bedste er godt nok: Dillings hudvenlige pige undertøj er ikke bare blødt og velsiddende, det er også fri for skadelige farvestoffer og certificeret med Svanemærket. Uldundertøjets kradshår er miljørigtigt fjernet, og det flotte bomuldsundertøj kan med sin ekstraordinære komfort bruges året rundt.Vores sortiment af pige undertøj byder på UV-beskyttelsestøj til de varme sommerdage, undertøj i økologisk merino uld til de kolde overgangs- og vinterdage samt sportsundertøj til de dage hvor bevægelse er i højsædet.

DILLINGs sortiment af pige undertøj er velegnet til børn med et aktivt udeliv.
Læs mere
  • 1
  • 2
1 af 2

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.