Pige trusser og hipsters

Vores sortiment indenfor trusser og hipsters til piger er holdt i simpelt dansk design, hvor fokus er på kvalitet og komfort. DILLINGs pige uldundertøj kan bruges året rundt, da merino uld har den særlige egenskab at den er svedabsorberende og temperaturregulerende. Dette betyder, at ulden beskytter dit barn mod overophedning såvel som mod kulde. Vores trusser og hipsters i økologisk bomuld er også velegnede året rundt. Som med resten af vores økologiske undertøj, så bliver pige trusser og hipsters produceret i overensstemmelse med de højeste miljøstandarder og er certificeret med Svanemærket.
Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.