Pige Trøjer og t-shirts

Hos DILLING tilbyder vi pige trøjer og t-shirts i flot, dansk design. Trøjerne er bevidst fremstillet i neutrale farver, så de kan bæres både inderst og yderst. Materialerne er alle særdeles bløde og hudvenlige, og de er således velegnede både som undertøj og til fritid. Vores pige trøjer og t-shirts i økologisk merino uld kan både bruges som overgangstøj eller til kolde vinterdage. Grundet merino uldens unikke egenskaber, behøver du ikke være bekymret for forkølelse når der skiftes mellem leg og stilstand, da ulden absorberer fugten og holder dit barn varm og tør. Fælles for alle vores pige trøjer er naturligvis at de er fremstillet uden brug af giftige farvestoffer og kemikalier – de er dermed både sunde for dit barn og for miljøet, hvilket vi har fået Svanemærket som bevis på.
Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.