Pige toppe og undertrøjer

Svanemærket pige undertøj i dansk design: DILLINGs undertøj er, i overenstemmelse med vores tilgang til en ren produktion, fremstillet af GOTS certificerede naturmaterialer uden brug af giftige farvestoffer eller blegemidler. Vores økologiske bomuldstoppe til piger fås i sart rosa, hvid eller sort, og hvis der skal lidt ekstra knald på farverne har vi en rigtig lækker uldundertrøje i lilla. Ligegyldigt om du søger varme pige undertrøjer i blød, økologisk merino uld til vinterhalvåret eller lette sommertoppe i økologisk bomuld, så har vi hos DILLING sørget for at pasform og komfort er på plads, så undertøjet er behageligt at have på hele året rundt.
Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.