Pige shorts

DILLING UV-beskyttelsesshorts til piger beskytter dit barn mod farlige UV-stråler med op til 98%, hvilket svarer til en solfaktor 50+. Denne solbeskyttelse er ikke opnået med kemikalier, men derimod med en særlig tæt strikketeknik. DILLINGs UV-beskyttelsestøj til piger er lavet af et åndbart materiale, og shortsene er derfor ideelle til leg på stranden da stoffet hurtigt tørrer efter en tur i vandet. Shortsene findes til piger i de populære farver: lilla, rosa og pink, og det er muligt at få matchende UV-beskyttende t-shirts.
Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl.