Nissehue til børn - økologisk merino uld julerød

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 5360-190-797

Julerød nissehue til børn.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

179,99 DKK
Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Nissehue af økologisk merino uld til børn

Nissehuen er et uundværlig produkt i julemånederne. Vores charmerende og smukke julerøde nissehue er ingen undtagelse. Nissehuen er som vi kender den, og derfor meget klassisk i design. Nissehuen er designet med en ombygget kant, og den lægger sig derfor flot omkring barnets hoved og kan ligeledes justeres efter barnets egen hovedstørrelse. Nissehuen er designet med et fint rødt/hvidt tekstbroderet bånd på siden, og en klassisk tyk knast. Nissehuen vil sidde tæt men stadigvæk føles blød og behagelig omkring barnets hoved, og kan derfor bruges dag ud og dag ind uden at stramme eller føles ubehagelig mod barnets hoved.

Farve: Julerød

Materialevægt: 205 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Nissehue

Unikt ved dette produkt: Nissehuen er fremstillet og enzymbehandlet på DILLINGs eget Svanemærkede tekstilfarveri i Danmark. Her anvendes hverken skadelige kemikalier eller farvestoffer undervejs i produktionen, men udelukkende nænsomme metoder som ligeledes fjerner ubehagelige kradshår og efterlader et blødt og behageligt produkt. Processen bidrager ligeledes til et både hud- og mijøvenligt produkt som kan bæres uden dårlig samvittighed. Nissehuen er især også velegnet til børn med særlig sensitiv hud eller børn som har problemer med allergi.

Velegnet til: Julehygge - både ude og inde. Nissehuen kan bruges som et sjovere alternativ til den traditionelle hue som barnet bruger i de koldere vintermåneder. Nissehuen vil nemlig varme godt omkring barnets hoved, og samtidig tilpasse sig barnets naturlige kropstemperatur når roen falder på indenfor. Barnet vil således aldrig føle ubehag med nissehuen på hvilket gør den oplagt til brug ved julens mange festligheder. Leder du efter det perfekte julesæt til din lille pige? Kombinér da nissehuen med DILLINGs fine julekjole i samme flotte julerøde farve.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.




 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML

 DILLING ULDVASKEMIDDEL 500 ML
 

Kvalitetsbeskrivelse


 

 



 

økologisk merino uld

Vores økologiske merino uld er til dig, der gerne vil have den reneste og mest miljøvenlige uldkvalitet. Du kan kende disse produkter på det lille ’ØKO’ mærke øverst i højre hjørne på produktbillederne. Ulden er behandlet og farvet på vores svanemærkede farveri i Danmark. Her har den fået en 16 timers miljøvenlig enzymbehandling, hvor kradshår skånsomt er fjernet. Det gør ulden dejligt blød. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere... Denne miljøvenlige uldkvalitet er den vi sælger mest af, og derfor er det også den, vi har det største udvalg af. Strikketeknikken er en 1/1 rib, hvilket betyder, at stoffet er meget fleksibelt og kan give sig under brug. Tøjet får dog sin oprindelige form tilbage ved vask. Denne uldkvalitet fås derudover også i en bred uldrib (8/1), hvilket giver stoffet et flot mønster med brede striber. Med den økologiske merino uld er det meget vigtigt, at vaskeanvisningen følges – ellers stamper ulden. Produkterne i økologisk merino uld skal vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.