Natbukser til børn gråmelange

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5480-255-619

Natbukser til børn i økologisk bomuld og elastan.
95% økologisk bomuld, 5% elastan

Nordic Ecolabel

149,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Klassiske natbukser til børn med løstsiddende pasform

Klassiske natbukser i økologisk bomuld og elastan. Bukserne er forsynet med en behagelig og elastisk talje, således bukserne bliver siddende hvor de skal. Bukserne sikrer dit barn fri bevægelighed når barnet leger eller tumler rundt. Bukserne vil samtidig bidrage til den gode nattesøvn som et resultat af den høje komfort og løstsiddende pasform.

Farve: Gråmelange

Materialevægt: 210 gr/m2

Materiale: 95% økologisk bomuld, 5% elastan

Størrelser: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152

Lag: Nattøj

Unikt ved dette produkt: Med DILLINGs økologiske bomuldsprodukter får dit barn et rent og miljøvenligt produkt. Natbukserne er fremstillet på DILLINGs eget Svanemærkede miljøfarveri i Danmark, uden brug af hverken skadelige farvestoffer eller kemikalier. Ved at vælge DILLINGs økologiske produkter, giver du dit barn, et både hud- og miljøvenligt produkt, som du med fordel kan vaske igen og igen, uden at produktet vil miste farve eller pasform.

Velegnet til: Nattøj. Nu bliver det pludseligt meget nemmere, at få børnene i seng. Natbukserne vil føles bløde og behagelige mod huden, og vil bidrage med høj komfort og fri bevægelighed natten lang. Du kan med fordel kombinere natbukserne med DILLINGs matchende nattrøje i samme gode kvalitet.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS uld og bomuld er af højeste kvalitet og økologisk, når vi køber det fra vores leverandører.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har de skrappeste krav til farveri og kemikalier.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

Vi bruger ingen skadelige kemikalier eller tungmetaller til farvningen af vores produkter.

Uafhængige tests af vores spildevand fra vores Svanemærket farveri, viser at mængden af tungmetaller i vores spildevand ligger under grænseværdien for drikkevand.

 

Pleje og vaskeanvisning for bomuld:

DILLING anbefaler altid, at du følger den vaskeanvisning, der er beskrevet i produktets vaskelabel.

Kvalitetsbeskrivelse


 

  

Økologisk bomuldsundertøj

Vores økologiske bomuldsundertøj er fremstillet af GOTS certificeret bomuld og behandlet på vores svanemærkede farveri her i Danmark. Vi har haft bomuldsprodukter i vores sortiment siden 1943, og der ligger således mange års erfaring og finjustering bag produkterne, som vi sælger i dag.

Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.
Læs mere... Den langstablede økologiske bomuld er fremstillet uden brug af pesticider eller insektgifte, hvilket giver et miljøvenligt produkt af højeste kvalitet. Da vi kombinerer dette med en svanemærket farveriproces, betyder det, at du får et ekstraordinært rent produkt, som også er velegnet til folk med sensitiv hud eller allergi.

Som følge af vores miljøneutrale enzymbehandling bevarer vores produkter også sin oprindelige form og farve efter gentagen vask, såfremt anvisningen følges.

 

Måleskema


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT


Størrelse Benlængde yderside
(CM)
Benlængde inderside
(CM)
98/104 47 63
110/116 53 70
122/128 61 77
134/140 66 83
146/152 73 92

Vi måler ikke produktets omkreds, da materialet er fleksibelt og tilpasser sig kroppens former. Mål af omkreds taget på et produkt liggende på en flad overflade kan derfor være misvisende. Du kan i stedet se størrelser baseret på kropsmål herunder.INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT

 

BØRN MÅLESKEMA

Størrelse Alder
86/92 1½ - 2 År
98/104 3-4 År
110/116 5-6 År
122/128 7-8 År
134/140 9-10 År
146/152 11-12 År
158/164 13-14 År

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK