Lynlås trøje i uldfrotté til børn karamel

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5324-216-782

Supersmart trøje med lynlås.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

499,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Trøje med lynlås af blød og Svanemærket uldfrotté

Vores smarte uldtrøje med lommer og lynlås, er strikket som en frotté, som betyder, at den har en fin og glat yderside og en blød og vamset inderside. Trøjens elastiske rib i ærmerne og ved livet sørger for, at den bliver siddende dagen lang. Uldens høje fleksibilitet bidrager ligeledes til den frie bevægelighed under leg og udfoldelse.

Farve: Karamel

Materialevægt: 225 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152

Lag: Mellemlag

Unikt ved dette produkt: Uld er født med mange unikke og brugbare egenskaber. Uld er nemlig skabt til at isolere mod kulde, og samtidig nedkøle når det er varmt. Ulden kan således temperaturregulere helt automatisk og vil derfor hjælpe til en behagelig kropstemperatur for barnet. Et kærkommet materiale for et aktivt barn med svingende temperaturer og aktivitetsniveauer.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Trøjen er anvendelig både sommer og vinter. Brug den alene som forårs- eller sommerjakke eller som mellemlag under en varmere jakke. Du kan med fordel vælge, at kombinere trøjen med DILLINGs matchende joggingbukser i samme skønne farve og gode kvalitet. Dit barn har således et smart, komfortabelt og velsiddende sæt til leg og udfoldelse.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed CuttedSewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivelse

Kendetegnet ved en blød og vamset inderside, mens ydersiden er helt glat. Kvaliteten er en anelse tykkere end vores øvrige uldprodukter og egner sig således særdeles godt som et lunt mellemlag og til accessoires som huer og elefanthuer.

Alle vores merinouldfrotté produkter har fået en Naturetexx® Plasma behandling – en miljøvenlig stødbehandling, der ved brug af elektricitet og luft blødgør uldfibrene, så du får et slidstærkt og utroligt blødt produkt.


100% økologisk merinould
Farvet i Danmark*
Naturetexx® Plasma behandlet
Glat yderside,
bamset inderside
Optimalt mellemlag
18.5 My (mikrometer),
Nm 72/2 19.5 My (mikrometer), Nm 60/1*På nær vores gråmelange produkter. Disse er garnfarvet i Tyskland. Præcis som resten af vores produkter, er disse produceret uden brug af tungmetaller.

Måleskema

 

BØRN MÅLESKEMA

Størrelse Alder
86/92 1½ - 2 År
98/104 3-4 År
110/116 5-6 År
122/128 7-8 År
134/140 9-10 År
146/152 11-12 År
158/164 13-14 År

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK