Heldragt til børn - Eksklusiv økologisk merino uld Gammelrosa

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5322-132-722

Smart og funktionel heldragt til børn.
100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

749,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Jumpsuit til børn i praktisk design

DILLINGs heldragt i økologisk eksklusiv uld er både blød mod dit barns hud, praktisk i brug og i en flot farve med fine detaljer. Den er nem at komme i og af pga. den lange lynlås. På ryggen er der et fint tryk af bjerge og tekst hvor der står ’I just want to explore’. Den eksklusive uld er lavet af en ultimativ fin og tynd uldtråd, der gør denne kvalitet meget blød.

Farve: Gammelrosa

Materialevægt:

Materiale: 100% økologisk merino uld
Mulesing fri uld: Ja

Størrelser: 98/104, 110/116, 122/128, 134/140, 146/152

Lag: Undertøj

Unikt ved dette produkt: Denne heldragt er lavet af økologisk, mulesing-fri merino uld fra Argentina. Uldens særlige egenskaber, temperaturregulerende, fugtabsorberende og lugthæmmende, gør dragten til et oplagt valg til under skitøjet og under flyverdragten, men også til hygge i sofaen.

Velegnet til: Heldragten er ideel under skitøj eller flyverdragten, da den vil hjælpe dit barn med at opretholde en passende kropstemperatur og også holde kroppen tør, uden at dragten vil komme til at føles våd. Den kan også sagtens bruges til en hyggelig aften på sofaen, da den har en løs pasform som ikke vil stramme ubehageligt.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

Kvalitetsbeskrivelse

Denne uldkvalitet er også kendt som vores eksklusive merinould eller activewear, fordi strikketeknikken og designdetaljerne gør disse produkter særligt velegnet til sport og outdoor.

Vores single-uld produkter er kendetegnet af en glat, tæt overflade. Sammenlignet med vores 1x1 rib, der også har en glat og jævn overflade, har vores single-uld produkter en mere kompakt struktur. Denne strikketeknik betyder, at vores single-uld produkter holder formen rigtig godt i brug og efter vask. Garnet, der bruges til vores single-uld produkter, er særligt fint (18.5 My). Du får dermed et usædvanligt let og meget fint produkt, der føles dejligt blødt mod huden.

Alle vores single-uld produkter har fået en Naturetexx® Plasma behandling – en miljøvenlig stødbehandling, der ved brug af elektricitet og luft blødgør uldfibrene, så du får et slidstærkt og utroligt blødt produkt.


100% økologisk merinould
Farvet i Danmark
Naturetexx® Plasma behandlet
Glat overflade
Særligt velegnet til sport og outdoor
18.5 My (mikrometer),
Nm 72/2

Måleskema

 

BØRN MÅLESKEMA

Størrelse Alder
86/92 1½ - 2 År
98/104 3-4 År
110/116 5-6 År
122/128 7-8 År
134/140 9-10 År
146/152 11-12 År
158/164 13-14 År

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK