Halsedisse til børn karamel

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5360-196-782

Økologisk halsedisse til børn.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

149,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Praktisk halsedisse i isolerende merino uld

Vores varme og praktiske halsedisse er næsten helt uundværlig i vinterens kolde måneder. Den vil holde barnets hals, bryst og nakke varm og isoleret. Halsedissen er designet med et praktisk ombuk foroven som giver ekstra varme til halsen, og som kan justeres efter behov. Den går ligeledes langt ned både for- og bagtil.

Farve: Karamel

Materialevægt: 205 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: ONE SIZE (98/152)

Lag: Halsedisse

Unikt ved dette produkt: Halsedissen er både hud- og miljøvenlig grundet den rene fremstilling. Den er nemlig fremstillet uden brug af skadelig kemi, tungmetaller eller farvestoffer og er således et produkt som kan bæres med ren og god samvittighed. Det rene produkt kan derfor også anvendes af småbørn som skulle lide af allergi eller har tendens til særlig sensitiv hud.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Halsedissen er barnets bedste ven i de kolde vintermåneder. Den er ligeledes et godt alternativ til et traditionelt halstørklæde eftersom den bliver siddende hvor den skal og hænger ikke fast i træer eller andet farligt. Brug den under barnets jakke når det er tid til udendørs leg og der skal isoleres godt mod kulde og vind.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS uld og bomuld er af højeste kvalitet og økologisk, når vi køber det fra vores leverandører.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har de skrappeste krav til farveri og kemikalier.

Du kan finde vores certifikat fra Svanemærket her.

Vi bruger ingen skadelige kemikalier eller tungmetaller til farvningen af vores produkter.

Uafhængige tests af vores spildevand fra vores Svanemærket farveri, viser at mængden af tungmetaller i vores spildevand ligger under grænseværdien for drikkevand.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

Kvalitetsbeskrivelse

Fremstillet af vores miljøvenlige signaturuld. 1x1 produkter har en glat og jævn overflade, men hvis du tager et nærmere kig på stoffet, vil du se, at den har en ganske fin og tæt ribstruktur.

Alle vores 1x1 produkter har fået en unik 16 timers-lang hud- og miljøvenlig enzymbehandling, der skånsomt fjerner kradshår og blødgør uldfibrene, så du får et ekstraordinært let produkt, der føles vidunderligt blødt mod huden. 1x1 strikketeknikken giver dig et meget fleksibelt og strækbart produkt med stor bevægelsesfrihed. Det betyder også, at dine 1x1 produkter kan give sig i brug, men uldfibrene vil trække sig sammen efter vask, og tøjet vil igen få sin oprindelige form. Uldfibrene er rå - eller det som nogen kalder ubehandlede - og uldens naturligt isolerende og fugtabsorberende egenskaber forbliver således helt intakte.


100% økologisk merinould fra Argentina
Svanemærket*
Miljøvenlig enzymbehandling
Glat overflade
Medium strækkeevne
21.5 My (mikrometer),
Nm 40/1***På nær vores stribede produkter. Disse er garnfarvet i Tyskland. Præcis som resten af vores produkter, er disse produceret uden brug af tungmetaller.

**Takket være vores unikke enzymbehandling, føles vores 21.5 My lige så fin og blød som 19.5 My.

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK