Elefanthue i uldfrotté til børn mørk chokolade

Anmeld dette produkt.

Art. Nr.: 5324-193-783

Klassisk elefanthue i uldfrotté til børn.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

199,99 DKK
Inkl. Moms

Vælg venligst en variant

  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt til pakkeshop ved køb over 500 DKK.

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Elefanthue i økologsik merino uldfrotté

Elefanthuen er strikket som en uldfrotté, hvilket betyder, at den er varmere, tykkere og blødere end DILLINGs resterende uldkvaliteter. Huen vil slutte sig godt til omkring barnets hoved, og har ligeledes en længere front- og bagdel som helt automatisk holder kulde og vind ude. Uldens høje fleksibilitet gør ligeledes, at den er nem at få af og på barnets hoved.

Farve: Mørk chokolade

Materialevægt: 225 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: ONE SIZE (98/128)

Lag: Hue

Unikt ved dette produkt: Elefanthuen er fremstillet i økologisk merino uldfrotté, som er strikket på en anderledes måde, end mange af DILLINGs resterende uldprodukter. Frottéen er nemlig strikket med en glattere yderside og en blød og omfavnende inderside. Uldfrotté vil derfor føles en anelse tykkere og vil derfor holde ekstra godt på varmen. Uldfrotté er af samme grund veloplagt til udendørsbrug.

Velegnet til: Hverdagsbrug. Elefanthuen er særdeles anvendelig i de køligere måneder. Den varme og beskyttende uldfrotté vil helt automatisk isolere og forhindre al kulde og vind i, at komme ind under jakken eller flyverdragten.

 

Pleje og vaskeanvisning for merino uld:

Dine uldprodukter fra DILLING kan vaskes i vaskemaskinen. Det er dog vigtigt, at produkterne vaskes på uldprogram (30 grader). Desuden er det vigtigt at anvende uldvaskemiddel, således at ulden ikke stamper.

Ulden kan også vaskes i hånden, men det må ikke lægges i blød.

For at beskytte uldprodukterne mod angreb fra møl, bør produkterne vaskes ved slutningen af sæsonen, herefter tørres godt og endelig opbevares mørkt og gerne i en tæt plastikpose.

FORSYNINGSKÆDEHos DILLING går vi op i hele vores forsyningskæde. Derfor vil vi gerne gøre det gennemskueligt for jer, så I kan se hvad det faktisk er I klæder jer i. Denne illustration viser hvilken rejse tøjet har været på, før det ender i jeres klædeskab. Læs mereSpinned Designed CuttedSewed
Wool

Spinned

Designed

Cutted

SewedKvalitetsbeskrivelse

Kendetegnet ved en blød og vamset inderside, mens ydersiden er helt glat. Kvaliteten er en anelse tykkere end vores øvrige uldprodukter og egner sig således særdeles godt som et lunt mellemlag og til accessoires som huer og elefanthuer.

Alle vores merinouldfrotté produkter har fået en Naturetexx® Plasma behandling – en miljøvenlig stødbehandling, der ved brug af elektricitet og luft blødgør uldfibrene, så du får et slidstærkt og utroligt blødt produkt.


100% økologisk merinould
Farvet i Danmark*
Naturetexx® Plasma behandlet
Glat yderside,
bamset inderside
Optimalt mellemlag
18.5 My (mikrometer),
Nm 72/2 19.5 My (mikrometer), Nm 60/1*På nær vores gråmelange produkter. Disse er garnfarvet i Tyskland. Præcis som resten af vores produkter, er disse produceret uden brug af tungmetaller.

Måleskema


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT


Størrelse Alder Omkreds
(CM)
98/128 3-8 År 50-54


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT

Skriv en kommentar

Anmeld dette produkt.

Mangler du en gave?


Shop gavekortDKK