Elefanthue i uldfrotté til børn fudge

Skriv en kommentar.

Art. Nr.: 5324-193-781

Blød og økologisk elefanthue i uldfrotté.
100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Nordic Ecolabel

199,99 DKK

Inkl. Moms
Mere rabat?
Mere rabat?

Inkl. Moms

Klar til afsendelse

Vælg venligst en variant

  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering


  Fri fragt ved køb over 500DKK (ellers fra 30DKK)

  Bestillinger inden kl. 12 afsendes samme dag

  Gratis returnering

Produktdetaljer

Smart uld elefanthue til de kolde dage

Med DILLINGs elefanthue i uldfrotté får du både et smart og funktionelt produkt, som holder dit barn varmt og tørt på selv de koldeste dage. Uldfrottéen er varmere end vores almindelige uld og ekstra blød mod barnets sarte hud. Den er designet med skulderfrihed og mere længde i front og bag, som sørger for at der ikke kommer kold luft ind til barnet. Samtidig er ulden økologisk og hudvenlig, da der på vores farveri ikke bliver brugt skadelige kemikalier og tungmetaller.

Farve: Fudge

Materialevægt: 225 gr/m2

Materiale: 100% økologisk merino uld, mulesing fri: ja

Størrelser: ONE SIZE

Lag: Hue

Unikt ved dette produkt: Ulden er blevet behandlet på vores eget svanemærket farveri, hvor der kun er blevet anvendt skånsomme metoder. Ulden har fået fjernet kradshår med en 16 timers enzymbehandling, hvilket gør, at ulden ikke kradser, som mange ellers tror, at uld gør. Derudover er den behandlet uden skadelige kemikalier, tungmetaller og Superwash (klorbehandling).

Velegnet til: Udendørsbrug - efterår og vinter. Elefanthuen i uldfrotté er meget velegnet til de kolde sæsoner, hvor barnet har brug for ekstra isolering. Den er god til leg, da ulden er smuds- og vandafvisende, og den kan derfor godt holde til at blive brugt udendørs i vinterperioderne.

Produktet er certificeret efter:

Alt DILLINGS økologiske uld og bomuld er GOTS certificeret, når vi køber det. Tryk her for certifikat.

Hos DILLING har vi valgt at være Svanemærket, da Svanemærket har skrappere krav til farveri og kemidelen sammenlignet med GOTS.

GOTS tillader begrænset brug af tungmetaller ved farvning af blå, grøn og turkis.

Her finder du en oversigt over de forskellige miljømærker og deres kriterier: Et kort til miljømærke-junglen.

Kvalitetsbeskrivelse


 

 
 

ØKOLOGISK MERINO ULDFROTTÉ

Vores uldfrotté er til dig, der gerne vil have en blød og tyk uldkvalitet. Denne uldkvalitet er økologisk, men strikketeknikken adskiller den fra vores oprindelige økologiske uldkvalitet. Materialet er strikket som en frotté, hvilket giver en blød og bamset inderside, mens ydersiden er helt glat. Uldfrottéen er ikke ment som undertøj, men er i stedet lavet som et mellemlag til kølige dage eller sommeraftener.

Vores uldfrotté har fået en behandling kaldet ’Naturetexx Plasma’. Det er en stødbehandling, som gør ulden dejligt blød og nem at vaske. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Vi anbefaler, at produkterne i uldfrotté vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.
Læs mere...Vores uldfrotté har fået en behandling kaldet ’Naturetexx Plasma’. Det er en stødbehandling, som gør ulden dejligt blød og nem at vaske. Uldfiberen er rå eller det som nogen kalder ubehandlet, og uldens naturlige egenskaber til at isolere, absorbere fugt og beskytte mod svedlugt er således helt intakte.

Vi anbefaler, at produkterne i uldfrotté vaskes på uldprogram ved 30 grader med uldvaskemiddel.

 

Måleskema


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT


Størrelse Alder Omkreds
(CM)
98/128 3-8 År 50-54


INDIVIDUELT MÅLESKEMA FOR DETTE PRODUKT

Skriv en kommentar

Skriv en kommentar.