Drengeundertøj

DILLINGs drenge undertøj er lavet i robust dansk design, perfekt til et aktivt drengeliv. Drenge undertøjet er, som resten af vores sortiment, naturligvis fremstillet uden brug af skadelige kemikalier og er derfor både skånsom mod dit barns hud samt miljøet. Derfor er vores undertøj, som det eneste i Danmark, certificeret med Svanemærket. Hos DILLING ved vi, at bevægelse er en vigtig del af dit barns liv og vores drenge undertøj er derfor lavet derefter. Hvad enten I skal på skovtur, på skitur, på legepladsen eller blot bygge hule i stuen, så sørger DILLINGs drenge undertøj for at dit barn har en god base i undertøj der sidder godt og sikrer en behagelig kropstemperatur.
Læs mere

DILLING Underwear er en dansk familievirksomhed med lange traditioner inden for den reneste fremstilling af økologisk undertøj. Med fjerde generation ved roret producerer vi undertøj til hele familien – inden for EU’s grænser og uden brug af skadelige kemikalier. Vores økologiske undertøj kan købes til fordelagtige priser, da du handler direkte hos producenten.

I DILLING's webshop finder du blødt og lækkert undertøj forarbejdet af de bedste råmaterialer, såsom økologisk bomuld, hvor vi eksempelvis kan tilbyde toppe til damer og herreundertøj. Særligt skånsomt behandlet er vores merino undertøj af økologisk merino uld. Til outdoor aktiviteter tilbyder vi svedabsorberende og åndbart funktionsundertøj – ligeledes fri for skadelige stoffer.

Sæsoner og kategorier - Skiundertøj, Termoundertøj, Jagt tøj & Fiske tøj, Yoga tøj, Løbeundertøj og sportsundertøj, Bomuldsundertøj – til en hver sæson!, Solbeskyttende tøj, Uld nattøj.

Lær DILLING at kende – økologisk undertøj, der er yderst lækkert inderst inde. Du kan finde mere info på vores blog.
Ønsker du levering til et andet land? Du kan finde DILLINGs økologiske undertøj i følgende lande: dilling-unterwaesche.de, dilling.se, dilling.nl, dilling.fi.